Impresszum

1. AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

  • Név: Deák Márton egyéni vállalkozó
  • Székhely: 5000 Szolnok, Sarló u. 22.
  • Adószám: 61059065-2-36

2. AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

  • E-mail elérhetőség: info@edesaprosag.hu
  • Telefon: 06-30/624-3806

3. AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA

A weboldal tárhelyszolgáltatója: a Tárhely.Eu Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1144 Budapest,Ormánság utca 4. X. em. 241.; cégjegyzékszáma: 01-09-909968; adószáma: 14571332-2-42); telefonos elérhetősége: +36 1 789 2 789, email: support@tarhely.eu

4. AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK HASZNÁLTA

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a www.edesaprosag.hu honlap üzemeltetője kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Tájékoztatjuk Önt, hogy weboldalunkk böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • Az Édes apróság weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az üzemeltető jogosult.
  • Az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az üzemeltető hozzájárul ahhoz, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Az üzemeltető nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárja.
  • Az üzemeltető nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az üzemeltető weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.